Hajós emlékezet

Köszöntük a közös hajós képtárban, ahol az elmúlt évtized eseményeit gyűjtjük össze - képekben, történetekben.

• Ön is őriz olyan fotókat, melyek egy mindannyiunknak fontos eseményen készültek?
  • Önnek is van olyan fotója, amit büszkén mutat meg mindenkinek, ha alkalom adódik rá?
  • Ön is őriz egy régi  képet, ami kincs, és mindenkinek látni kell?

Gyűjtsük össze a közös emlékeinket!

Az internet világa lehetővé tette, hogy a nagy földrajzi távolságok megszűnjenek, hogy a feleldésbe merülő emlékek örök helyet kapjanak, hogy az unokáink unokái is láthassák mindazt, amire okunk van büszkének lenni.

Segítsen Ön is, hogy összeálljon a képtár - az alapítvány elmúlt 10 évét állítsuk össze együtt!

Ha van olyan fotója, amit szívesen közkincssé tenne, kérjük, hogy töltse fel ide a képtárba, és írja meg a történetét is. Az így létrejövő képes krónika alkalmas lesz arra, hogy felidézzük közösen az elmúlt évtizedet.

Hogyan használja a képtárat?

1. Regisztráljon

2. Töltsön fel!

A rendszerben szeretnénk megőrizni mindazokat, akik hozzájárulnak a képtárhoz, így kérjük, hogy Ön is adja meg adatait. Ha van Facebook fiókja, akkor elég a "Belépés Facebookkal" gombot megnyomnia.

Kattintson a Feltöltés gombra, és a megfelelő mappába töltse fel a kiválasztott képeket. Ne felejtsen el leírást is hozzáfűzni.

Bejelentkezek / Regisztrálok ...

Mi történik a feltöltött képekkel?

Az összegyűjtött képekből tervezünk kiadni olyan átfogó kiadványt, ami bemutatja az alapítvány elmúlt 10 évét, és megemlékezik azokról, akiknek tevőleges szerepe volt. A weboldal látogatói pedig minden egyes képre szavazhatnak, hogy mely képeket tartják a legjobbnak, így a 10 legjobbnak ítélt kép feltöltőjét megvendégeljük a Kossut Múzeumhajón működő Vén Hajó Étteremben egy vacsorára, valamint egy sétahajózásra.